組織図
Overview of the Institute of Liberal Arts and Science

英語版/English

国際基幹教育院の全体像

目的

金沢大学<グローバル>スタンダード(KUGS)に基づく、学士課程〜大学院課程における基幹教育(学士課程、修士課程及び博士課程それぞれの教育の基盤をなす教養的教育)を推進する。

手段

KUGSロゴ

• 総合教育部に所属する学生に対する履修指導・修学指導等
  • KUGSを基軸とした全学的な(学士〜大学院)基幹教育に関する企画及び実施
  • 留学生の初習教育や教育プログラムに関する企画及び実施
  • 教育の質の向上及び保証のための研究開発などを行う

組織図

about_organization02

教員一覧

こちらから

The purpose of the institute:

In accordance with the Kanazawa University “Global” Standard (KUGS), the institute will deliver general education courses necessary for undergraduate, master’s and doctoral studies.

Core activities

• Providing guidance and instruction for students belonging to the School of General

KUGSロゴ

Education.
  • Based on KUGS, planning and implementing general education courses for undergraduate and graduate students.
  • Planning and implementing an initial training and education program for international students.
  • Carrying out research and development to improve the quality of education.

Organizational chart

about_organization02